joi, 10 iulie 2008

Cand nimic nu merge bine

Un tanar se pregatea ca sa devina parasutist. Inainte de prima sa saritura cu parasuta i-au fost date urmatoarele instructiuni:

1. Sari cand ti se spune.
2. Numara pana la 10 si trage declansatorul.
3. In eventualitatea ca parasuta nu se deschide, trage manerul de urgenta.
4. Cand ajungi jos, vei fi luat de un camion si dus inapoi la aeroport.

Tanarul a memorat aceste instructiuni si s-a urcat in avion. Acesta s-a inaltat la 10.000 de metri altitudine iar soldatii au inceput sa sara. Cand i s-a spus sa sara, a sarit. A numarat pana la 10, a tras declansatorul dar nu s-a intamplat nimic. Parasuta nu s-a deschis. A tras de manerul de siguranta. Tot nimic.
"A, minunat!" si-a spus "parca vad ca nici camionul nu va fi acolo sa ne ia cand ajung jos!"

APLICATIE: Te-ai simtit vreodata asemenea acestui tanar? Ai avut asa de multe esecuri incat sa te astepti ca nimic sa nu mearga bine?
Ei bine, exista speranta. In Isus Hristos putem fi iertati pentru greselile noastre si putem sa o luam de la inceput. Crestinismul este uneori numit "Evanghelia celei de-a doua sanse" deoarece esecurile noastre nu trebuie sa fie considerate niciodata fatale. Asta inseamna harul lui Dumnezeu. Chiar daca parasutele nu se deschid, putem intotdeauna cadea in bratele iubitoare ale Tatalui nostru ceresc.

2 comentarii:

Anonim spunea...

si eu care intodeauna am visat si inca visez sa zbor cu parasuta..oricum D`l stie ce e cel mai bine pt noi...si chiar dak nu ni se deschide parasuta El e acolo si asa cum ai zis ne poarta pe bratele Lui....GBU MY FRIEND!!!

Ionela Băloi spunea...

GBU too