sâmbătă, 6 martie 2010

Donati impozitul anual de 2 % pentru organizatia crestina TPM MEDIAS


Tineri Pentru Misiune Medias este o organizatie crestina interdominationala, parte din Youth With A Mission International, care isi propune echiparea si ucenicia tinerilor crestini in vederea pregatirii lor pentru a avea un impact real pe plan national si international.
Mai mult informatii, aici - > http://www.tpmmedias.ro/
Si in acest an, fiecare contribuabil din Romania poate dispune asupra unui procent de 2% din impozitul platit statului pe veniturile obtinute in anul 2009, directionand aceasta suma catre o organizatie non-profit, asa cum este si Fundatia Tineri Pentru Misiune Medias. Acest sistem va ofera posibilitatea de a decide cum va fi folosita suma respectiva. Mentionam ca aceasta nu reprezinta o sponsorizare sau o donatie si nici nu va costa nimic, ci este doar o parte din impozitul platit deja in bugetul de stat.



CE TREBUIE SA FAC?

In acest sens, puteti completa si depune formularul 230, intitulat „Cerere privind destinatia sumei reprezentand 2% din impozitul anual“, la sediul organului fiscal de la domiciliul dumneavoastra.
Completeaza-le cu datele organizatiei noastre:

Fundatia Tineri Pentru Misiune Medias

Cod fiscal: 14956631

Cont IBAN: RO96RNCB0231019549760001

Daca nu stiti suma exacta cat inseamna 2%, lasati rubrica sumei necompletata. O vor completa lucratorii Administratiei Financiare.

Formularele de cerere pot fi depuse personal la organul fiscal de domiciliu sau pot fi expediate prin posta (la organul fiscal), printr-o scrisoare recomandata la sediul organului fiscal de domiciliu, pana la data limita de depunere, si anume 15.05.2010

Hotararea dumneavoastra de a directiona 2% din impozitul datorat statului catre fundatia noastra va reprezenta un ajutor real pentru tinerii care doresc sa mearga in misiuni externe dar nu au toata suma necesara.