marți, 20 octombrie 2009

Ciprian Ilies a decedat

Articol preluat de pe site-ul Bistrita Evanghelica:

"L-am cunoscut pe Cipri de cand eram copil mic. Sunt multe momentele in care ma facea sa ma simt bine. Imi aduc aminte cand aveam vreo 3-4 anisori si eram cel mai fericit cand venea Cipri la noi. Cel mai mult imi placea cum ne lua pe doi pe genunchi, si se juca cu noi, sau cand ma arunca in sus. 


De mic copil l-am luat pentru mine un model de viata. El m-a inspirat foarte mult sa invat, sa fac scoala, sa fiu m-ai diferit, sa iau viata in serios. Cand a trebuit sa iau decizii importante, cu liceul si facultatea a fost mentorul meu. M-a inflentat si m-a ajutat cand am avut probleme. M-am bazam pe sfaturile si intelepciunea lui. Mi-a dat niste idei foarte practice despre relatii, si sunt fericit ca am ascultat de el. M-a provocat sa il cunosc pe Dumnezeu mai mult.

Prima data cand am condus o masina, a fost Dacia lui, aveam vreo 17 ani, si m-am simtit foarte bine cand anu asta mi-a dat pentru o zi Audi lui, fara sa il rog.

Sambata m-a sunat sa ii spun cum sa plateasca o factura online pentru site-ul care l-am facut pentru el, si imi spunea ca o sa imi trimita informatii pentru a continua cu site-ul. (www.honestbusiness.ro). In seara de sambata m-a sunat inca odata, dar mi-a spus ca vroia sa o sune pe sotia sa. Dupa doua minute, ma suna din nou. L-am intrebat, ce se intampla? A spus ca numarul meu e asemanator cu numarul la care vroia sa sune.

Sunt foarte multe experientele care le-am avut cu Cipri, si in toate s-a dovedit a fi un crestin matur, care il iubea pe Dumnezeu si avea principii care m-au influentat mult.

Cred ca Dumnezeu are multe de povestit cu Cipri, si l-a chemat mai repede. Ce e viata? Azi m-am enervat…., am strigat…, am zis ca nu e drept ce se intampla…., am zis ce rost au toate…, am plans.

Vio Pop"
Multi dintre noi nu l-am cunoscut personal pe Ciprian dar cred ca putem simti durerea care este in inima familei sale si a prietenilor apropiati ai lui Ciprian. Asa ca am postat aceste ganduri pentru a cere tuturor sa ne rugam pentru familia lui Ciprian si pentru toti cei ce sufera pentru ca el a murit.... 

Adi Valean

Multumim celor care ati contribuit si ati sustinut in rugaciune lucrarea de misiune la care s-a angajat Adi Valean. El este deja in misiune si asteptam noutati de la el. 

Mai multe detalii vor fi publicate pe site-ul sau, la urmatoarea adresa http://djady87.wordpress.com/  sau pe site-ul stirilor crestine