luni, 29 decembrie 2008

:)

Pe o banca, in parc, un copil manca intr-o disperare dintr-o
cutie de bomboane. O batrana il vede si ii spune:
- Nu trebuie sa mananci atatea bomboane, te poti imbolnavi!
- Dar dumneavoastra stiti cat a trait bunicul meu? 105 ani!
- Si manca atat de multe bomboane?
- Nu, DAR ISI VEDEA DE TREABA LUI!!!

ceva mai vechi dar amuzant inca..:)) cel putin pt mine

La scoala duminicala li s-a explicat copiilor cum Dumnezeu a creat lucrurile, inclusiv cum au fost creati oamenii. Micutul Johnny, un baietel de gradinita, a fost foarte uimit cand li s-a spus cum a fost creata Eva din coasta lui Adam. Cateva zile mai tarziu, mama lui l-a vazut intins pe jos si a crezut ca este bolnav . L-a intrebat "Ce s-a intamplat, johnny?"
Micutul Johnny i-a raspuns :"Ma doare coasta. Cred ca voi primi o SOTIE"

:)

invatatorul (pe vremea comunismului) : elevi, nu exista Dumnezeu! Nu l-a vazut nimeni, nu-l vede nimeni si deci nici nu-l va vedea!la care elevul credincios: domnule invatator, vreau sa intreb elevii ceva: Vedeti voi creierul domnului profesor? Elevii : nu! Elevul credincios: atunci nu exista!

:D

Niste reporteri de la TV merg intr-un sat pentru a face un reportaj, cum isi petrece ziua badea Ion. Il roaga sa povesteasca ce face in cursul zilei - Dapoi, dimineata ma scol, si trag un pahar de palinca… - Stai, bade Ion. Nu va fi bine sa afla toata tara ca deja la prima ora bei; Spune, ca citesti ziarul… - No, atunce… dimineata ma scol, cetesc ziaru’. Dupa aia dau la porc sa mince, dupa care mai cetesc inc’ un ziar. Pina la prinz lucrez in atelier, in care timp cetesc vreo doi-tri carti. La masa mai citesc vreo doua reviste, iar sara adun iosagul de pe cimp, dupa care urmeaza presa de seara. Dupa cina ma duc la biblioteca satului cu pretenii, iar la 10 cind inchide biblioteca merem cu toata trupa la Costel, ca el are tipografie …

zambete de la cei mici

Invatatoarea i-a intrebat pe copiii de la scoala duminicala "Daca mi-as vinde casa si masina, daca mi-as vinde garajul cel mare si daca mi-as da toti banii la biserica, as ajunge in Cer?" "NU" au raspuns toti copiii.
"daca as face zilnic curatenie la biserica, daca as tunde iarba din curte si as pastra totul in ordine si curatenie, as ajunge in Cer?" Din nou raspunsul a fost "NU"
"bine" a continuat ea "dar atunci cum pot ajunge in cer?"
Din spatele salii, un baietel de vreo cinci ani, a strigat :
"Ar trebui sa fii moarta!"
http://romedia.ning.com

Placinta :)

Doi baieti, Rares (in varsta de 5 ani) si Marius (in varsta de 3 ani) se cearta pentru a decide care dintre ei sa manance primul placinta. Mama lor s-a gandit sa le dea o lectie cu aceasta ocazie: daca Isus ar fi aici, ar spune "Frate, ia tu primul, eu mai pot sa astept." Atunci Rares s-a intors spre fratele sau mai mic si i-a zis: "Marius, fii tu in rolul lui Isus de data asta." :)
from http://www.evanghelic.ro/placinta.php