luni, 4 aprilie 2011

Fratele pastor Beni Verdeț are nevoie urgentă de ajutorul nostru

Cristiana's story in ENGLISH HERE!
Fratele Beni Verdeț este din localitatea Pojejena, jud. Caraș - Severin. Este căsătorit cu sora Daniela și locuiesc în Oradea, unde este fr. Beni pastor al Bisericii Baptiste din Berechiu.

În 13 noiembrie, 2010, s-a născut fetița lor, Cristiana, la maternitatea din Oradea. La două săptămâni după aceasta, au început primele probleme cu fetița, din cauza unei sângerări îndelungate la nivelul bontului ombilical. Mergând la urgență, au descoperit că fetița are probleme cu gradul de coagulare al sângelui. Fetița a fost internată iar după o săptămână de spitalizare, a fost transferată la Cluj pentru mai multe investigații.

După zeci de analize, luni de spitalizare, radiografii, ecografii, și o biopsie hepatică chirurgicală, diagnosticul pentru Cristiana a fost următorul: COLESTAZĂ NEONATALĂ SEVERĂ CU EVOLUȚIE SPRE CIROZĂ BILIARĂ. HEPATITĂ CU CITOMEGALOVIRUS. POSIBIL COLESTAZĂ INTRAHEPATICĂ FAMILIARĂ DE TIP III.

Singura opțiune curativă pentru Cristiana este un transplant hepatic, efectuat căt mai repede, înaintea degradării semnificative a funcțiilor hepatice, și instalarea complicațiilor cirozei hepatice. Deoarece în Romania acest transplant se face doar la copiii peste 1 an sau peste 10 kg, Cristiana are nevoie de un transplanrt hepatic în strainatate, însă costurile unei astfel de operații sunt exagerat de mari.

Costurile pentru transplant se ridică undeva la 85.000 - 87. 000 de euro, fără costurile de transport, cazare pentru însoțitor, medicamente post-operatorii și alte necesități. Această sumă trebuie livrată în contul Clinicii, iar apoi se face o programare pentru transplant.

In scopul strângerii de fonduri pentru transplantul hepatic, s-a deschis cont la Banca Transilvania:

Titular: VERDET BENIAMIN

Swift: BTRLRO 22

Cont EURO:

RO19BTRL00504201168433XX

Cont USD:

RO53BTRL00502201168433XX

Cont RON:

RO70BTRL00501201168433XX



Contact:

Verdeț Daniela și Beniamin

0766443355, 0728161233, 0762052852

Blog: http://cristianaverdet.blogspot.com/

Uneori când aflăm problemele altora, ne gândim că nu ni se poate întâmpla și nouă. Îl cunosc personal pe fr. Beni. Când eram micuțe, mergeam uneori la Biserica Baptistă din Pojejena, împreună cu verișoara mea, Maria Țundrea (Milutin), care este rudă cu fr. Beni. Mi-a fost greu să cred că fr. Beni și soția sa, Daniela, se confruntă cu o asemenea problemă.

Să ne rugăm Domnului pentru Cristiana. Să cerem lui Dumnezeu să aibă grijă de fam. Verdeț și să asigure banii necesari pentru transplant. Să ne rugăm pentru vindecarea Cristianei.