marți, 10 august 2010

Concurs – “CEA MAI TARE TABĂRĂ A VERII 2010!” 10 august – 10 septembrie 2010


Cum ai prins ritmul verii 2010? Echipa Ştiri Creştine te provoacă să ne povestești cum, când, unde, de ce şi cu cine ai petrecut vara 2010?

Concursul are tema “Cea mai tare tabără a verii 2010”.

Fie că ai organizat, condus, administrat sau simplu participant într-o tabără, te invităm să ne povesteşti cum a fost, cine a fost cu tine, ce ai învăţat nou, ce a fost special în această tabără pentru tine şi de ce se merită ca toţi românii să cunoască despre experienţa ta şi să regrete că nu au fost şi ei acolo.

Condiţiile Concursului:
---   Scrie o ştire cu toate detaliile informative despre tabără: tema taberei, locul şi perioada, organizatorii, vorbitorii, trupele muzicale implicate in program, invitati speciali dacă au fost, câţi participanţi, din ce locuri au venit şi din ce categorii făceau parte(tineri, copii, adolescenţi, familişti, artişti sau alte categorii), activităţile de bază a taberei, scopul taberei, formatul taberei (tabără de odihnă, festival, conferinţă, seminar, tabără de extrim-excursie).
--- În două trei fraze explică-ne de ce ai ales să mergi la această tabără, ce te-a impresionat, ce ai luat pentru tine nou şi care a fost impactul taberei în viaţa ta.
--- Cu siguranţă ai făcut şi multe poze în tabără, de aceea te rugăm să ne trimiţi o poză cu tine şi câteva poze generale care să exprime ceea ce a fost în tabără.

Concursul de va desfăşura în perioada 10 august – 10 septembrie. Câștigatorii vor fi anunțati în 12 septembrie. Nu ezita să spui la toţi binecuvântările de care ai avut parte în această vară.

Lucrările trimise de voi vor fi postate pe site-ul ŞtiriCreştine la categoriile Concurs şi Tabere, după ce vor fi verificate de membrii juriului.

Juriul este format din cinci persoane care vor puncta autenticitatea mesajului, corectitudinea si creativitatea textului, expresivitatea, calitatea si creativitatea pozelor, redactarea stirii.

Premiile:

Locul I – un suvenir din China, un pix cu inscripţia Ştiri Creştine, un DVD cu filme creştine oferit de Centru Arta pentru Viata , o carte oferita de Libraria Gramma.


Locul II – o carte oferită de Libraria Gramma, un pix cu inscripţia ŞtiriCreştine.ro şi un DVD cu un film creştin oferit Centru Arta pentru Viata

Locul III

– o carte oferită de Libraria Gramma, un DVD cu filme creştine oferit de Centru Arta pentru Viata.

Acest concurs are drept scop reflectarea lucrării copiilor lui Dumnezeu prin taberele de vară. Echipa ŞtiriCreştine oferă o platformă de promovare a taberelor cu tradiţie, care au o lucrare stabilă şi investesc prin această metodă în copii, tineri şi maturi. Nu ezita să ne scrii, cu siguranţă ai trăit o experienţă minunată, vrem şi noi să o cunoaştem.

Materialele se trimit până la data de 10 septembrie la adresa contact@stiricrestine.ro, cu specificatia: “Pentru concurs!”

Va rugăm să ne trimiteti in e-mail si adresa postală!


SURSA: www.stiricrestine.ro