marți, 3 noiembrie 2015

NewsNet Creştin: Ioan Ciobotă – Când privești în Adânc, și Adâncul ...

Cred ca Nietzsche spunea: “Cand privesti in Adanc, si Adancul priveste in tine”...

Este cumplit sa-ti duci un copil sau parintele la groapa.

Trupa Goodbye to Gravity (adica Adio gravitatie, eu plutesc... in traducere libera), isi lansa cel de-al doilea album, numit Mantre de razboi "Mantras of War".

Prima piesa de pe acest album se numeste "Modul in care murim", sau "Ziua in care murim", iar al doilea vers spune: „Inca un rand sarind in flacari”.

Auziti ce spune acest vers ????
„Inca un rand sarind in flacari” !!

A doua zi, Sambata, 31 Octombrie, formatia avea o chemare la „Balul Ororilor” pe pagina ei. Invitația suna așa: Pe 31 Octombrie, lasa frica deoparte si vino SA PASESTI IN INTUNERIC! Am pregatit pentru tine o petrecere plina cu surprize terifiante, otravuri sofisticate si un concert Live Vița de Vie ce iti va da fiori pe sira spinarii! VEI FI BLESTEMAT la distractie la cea mai autentica petrecere de Halloween din capitală!”

Uau ce au putut sa scrie acei tineri pe invitatia respectiva. 
Chiar ca simti fiori pe sira spinarii...

Acest „bal al ororilor” nu s-a mai tinut...

Cu multa mila, compasiune si dragoste crestineasca pentru toti cei care sufera teribil, dar si cu sentimentul CA TREBUIE SPUS CEEA CE TREBUIE SPUS.

Nu poti sa te pui pe linia de tren sau sa treci strada pe rosu... Merge o data, de 2 ori, de 10 ori, dar nu merge pentru totdeauna.

Mi se pare o lipsa de intelepciune duhovniceasca sa spunem ca tinerii respectivi s-au strans acolo sa se relaxeze nevinovati, insa statul nu a controlat localul respectiv.

Mi-e o mila teribila si plang pentru cei care sufera acum.

Stiu ca parintii unora sufera cumplit in acest moment, iar cei arsi in spitale... nu putem decat sa ne rugam pentru sanatatea lor fizica si spirituala, dar acei tineri s-au dus la un concert al unei trupe care invoca moartea si care se juca cu blestemele !!
 Tu te-ai duce???

Ti-ai lasa copiii la asa ceva???

"VIATA SI MOARTEA STAU IN PUTEREA LIMBII" spune Biblia !!

Ai ascultat piesa The day we die, de pe albumul lansat Vineri seara?

Crezi ca ar trebui sa spunem: slava Domnului ca acei tineri cantau ceea ce cantau si il invocau pe satana ???

Si eu cred ca trebui sa fim echilibrati, dar ECHILIBRATI !
Cu tot ce implica echilibrul ! Adica si intr-o parte, dar si in cealalalta !

Indiferent care este vina patronilor, a pompierilor si a primariei, etc, eu cred ca exista si o componenta spirituala, pe care daca nu o luam in considerare, suntem orbi, nu?

Si nu se cuvine sa fim orbi, daca avem intelepciune de SUS.

Trebuie sa spunem sus si tare: DA, ACEI OAMENI NU ERAU MAI PACATOSI DECAT ALTII, dar nu cred ca acolo trebuiau sa fie acei tineri atunci si nu cred ca ei faceau ce trebuiau sa faca...

Daca te pui pe scaunul celor batjocoritori, care-l glorifica pe diavolul, nu pe Dumnezeu, nu te poti astepta la binecuvantare de la Dumnezeu.

Hai sa nu fim nici talibani religiosi, dar nici talibani nereligiosi, care ii impusca pe toti cei care vad si o componenta spirituala ABSOLUT CLARA in tot acel dezastru.

Voi nu vedeti???

Nu?

Eu vad !

Cu respect pentru cititorii acestor randuri,
si cu compasiune, mila si durere, pentru tot ce s-a intamplat,

Ioan CiobotaNewsNet Creştin: Ioan Ciobotă – Când privești în Adânc, și Adâncul ...: Cred ca Nietzsche spunea: “Cand privesti in Adanc, si Adancul priveste in tine”... Este cumplit sa-ti duci un copil sau parintele la ...

Niciun comentariu: