luni, 16 mai 2011

Wonderful Weekend...

Saptamana care a trecut si in special weekendul acesta le-am petrecut mai mult in biserica sau lucrand pentru ce avea sa urmeze in biserica.
Atunci cand sunt intr-o asa ambianta in care toti oamenii se respecta si se iubesc ca fratii, o atmosfera in care nu auzi vorbe urate, nimeni nu face ceva urat; toata lumea, in ciuda vremurilor in care traim, se bucura pentru ca avem o Nadejde care nu insala... cand sunt intr-o asemenea ambianta, mi-e greu sa reiau rutina zilnica, sa ma trezesc pentru a merge la serviciu, si sa incerc sa fac fata oricarei situatii care va aparea, si cum eu sunt mai slaba, pana si anumite situatii firesti mi se pare grele si problematice :)

www.viatavesnica.ro

Ma simt atat de binecuvantata ca am crescut in biserica si nu am experimentat niciodata sentimentul acela de singuratate totala. Mereu am stiut, chiar daca uneori dupa ce am vazut ca nu mai am la cine sa apelez, dar mereu am stiut ca eu am pe Dumnezeu de partea mea.
Uneori cand ma aflu in fata unei persoane care are o problema, iar persoana respectiva nu are treaba cu Dumnezeu, nu stiu ce sa-i spun, sau cum sa incurajez o astfel de persoana... Trebuie sa fie greu sa simti ca nu ai nici un ajutor...
 Ma rog sa am o saptamana linistita, si anume, o saptamana in care eu sa nu jignesc pe nimeni, sa nu vorbesc rastit cu nimeni, sa nu stric mediile elevilor :), sa fiu corecta si sa imi pastrez calmul in orice situatie!
O saptamana frumoasa va doresc tuturor celor care mai treceti pe-aici!

ENGLISH: 
I spent my time this week more in the Church or working for the activities regarding the Church. 
When I am in such a pleasant ambiance, where everybody respects one another, love one another as brothers, rejoyce because we have a Hope that never fails us...when Im in such an ambiance, its hard for me to return to my all time schedule, at work, and to try to solve every situation it will come, and because I am weak sometimes, even the regullar situations seem so hard for me :)
I feel so blessed because I was raised in the church and I never felt the feeling of total loneliness. I always knew I have God on my side, even if sometime I knew this after no one else was there...
When I have to listen a person who doesnt know God and that person needs comfort.. I dont know what to say better and how to encourage a person who doesnt know God and doesnt want to hear about Him... Must be hard to feel you have no help, no hope at all...
I pray to have a peacefull week, and by this I mean a week where I dont hurt anybody, I dont yell at anybody, I am correct with my students notes and Im mentaining my calm no matter what  comes.
Have a beautiful week all! :) 

4 comentarii:

ion spunea...

Domnul sa te binecuvanteze... Foarte frumos mesaj, si ma bucur faptul ca in zile ca acestea mai sunt persoane care nu se rusineaza de Cuvantul Lui Dumnezeu, si sa nu se rusineze sa marturiseasca experiente traite alaturi de Domnul. Da i-ti dau dreptate la ce ai zis ca esti binecuvantata ca ai crescut in biserica,, faptul ca nu te-ai distrat cu intunericul lumii trecatoare, si altele... El sa te tina tare in saptamana aceasta..

Ionela Băloi spunea...

I-am vazut pe altii "distrandu-se" si acum nu o duc prea bine, chiar regreta si suporta urmarile... din nefericire...
Depinde de ce anume intelege fiecare prin "distractie".
La inceput, multe lucruri par nevinovate si placute, dar pe urma... se dovedesc a fi gresite.
Cat despre rusine, nu pot sa ma rusinez de Dumnezeu, pentru ca nu am motive! :)

Anonim spunea...

Totdeauna ai stiut sa ajuti o persoana cu probleme sai vorbesti sa incurajezi si ai facuto de fffff multe ori

Ionela Băloi spunea...

Multumesc frumos... Lucrul acesta ma incurajeaza foarte mult si pe mine...